hekkező ajánló

6 halsütő, ahol ropogós, és nem túl olajos HEKKET kapunk

Hekket kisvendéglőkben és éttermekben is készítenek, de igazi népi kedvenc a vízparti büféknek és egyszerű étkezdéknek köszönhetően lett. Érdemes feljegyezni magunknak, hogy hol működnek a legjobb sütödék, és ha a környéken járunk, nyaralunk vagy kirándulunk, máris van egy tuti hely a tarsolyunkban. Íme.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...