Házi bonbonok karácsonyra
Görgessük, formázzuk kedvünkre ezeket az édes, házi bonbonokat karácsonyra! Csokoládés, kókuszos, az ünnep összes ízében fellelhető variációt hoztunk nektek!
NosaltyGörgessük, formázzuk kedvünkre ezeket az édes, házi bonbonokat karácsonyra! Csokoládés, kókuszos, az ünnep összes ízében fellelhető variációt hoztunk nektek!
NosaltyBár esztétikailag nem a legszebb látvány, de valljuk be, a szaloncukorban az a legjobb, amikor leehetjük a karácsonyfáról. Az ünnep jelképévé vált kis bonbonokból egyre különlegesebb ízek jelennek meg a bolti kínálatban, de ne feledkezzünk meg arról, hogy legtöbbjük otthon is könnyedén elkészíthető.
NosaltyAz ünnepek előtt talán sokkal többször találjuk magunkat abban a helyzetben, hogy csokimázat kell készítenünk. A különböző aprósütemények és bonbonok bevonása néha körülményes lehet, persze csak akkor, ha nem fogadjuk meg a Napi Tipp tanácsait.
Lakos BenedekKívül kakaópor, kókuszreszelék, tört mogyoró vagy roppanós csokiréteg, belül pedig a legdekadensebb, legkrémesebb trüffel: ezek a bonbonok és golyók egyszerűen elkészülnek, és még egyszerűbben el is tűnnek.
NosaltyMi lenne, ha idén nem tömegtermék, hanem házi készítésű szaloncukrok díszítenék a fádat? Nem nagy erőfeszítés, megígérjük, próbáld ki!
GrétiHangolódjunk együtt az ünnepekre! Idén decemberben a Nosalty Adventi Kalendáriumban 24 napon keresztül csoki helyett egy-egy receptet, konyhai ötletet vagy gasztroprogramot találtok majd az oldalunkon. Nyitogassátok velünk az online naptár ablakait, izgalmas és hasznos dolgokat rejtettünk mögéjük!
NosaltyA bonbonkészítés nem a legegyszerűbb műfaj, de nem is ördöngösség. Most megmutatjuk nektek, hogyan alkothattok igazán szépeket otthon...és ezután tuti lecserélitek majd a bolti változatokat! (x)
HirdetésA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...