7 fűszeres harcsarecept, ha több halat szeretnél enni
Ha te is úgy gondolod, hogy jó lenne több halat fogyasztani, akkor bátran ajánljuk az alábbi fűszeres, pikáns harcsarecepteket, amelyek garantáltan elnyerik majd a család tetszését.
NosaltyHa te is úgy gondolod, hogy jó lenne több halat fogyasztani, akkor bátran ajánljuk az alábbi fűszeres, pikáns harcsarecepteket, amelyek garantáltan elnyerik majd a család tetszését.
NosaltyHalászlé, harcsapaprikás, omlós fish and chips vagy éppen egy fantasztikus tonhalsaláta? Van itt minden, amit idén imádtatok, ha hal volt a téma!
NosaltyA klasszikus harcsapaprikás receptje szinte bármilyen alkalommal elővehető: főzhetjük egy teljesen átlagos hétköznapra is, de akár ünnepi fogássá is tehetjük. Főleg akkor, ha még a csuszát is mi csináljuk hozzá.
Lakos BenedekA mai napon meggyújthatjuk a koszorún az első gyertyát, ami nemcsak az adventi időszak kezdetét jelenti, hanem azt is, hogy már egyre közelebb kerül az a bizonyos pirosbetűs nap. Idézzük meg a hangulatát az alábbi elegáns fogásokkal.
NosaltyKarácsonykor mi más is készülhetne a családnak, mint klasszikus fogások!? Lélekmelegítő tyúkhúsleves, csodás harcsapaprikás, és mákosguba-torta az ajánlatunk.
NosaltyBár akár szuper nyári recept is lehetne, az emberek többsége télen, karácsony alkalmával készít harcsapaprikást. Hogyan lehet ez a laktató, szaftos és ízekben gazdag étel még tökéletesebb? Segítünk!
GrétiNem kell mindig újítani, villantani vagy fúziózni: egy jól bevált, magyaros recept biztos sikert arat minden alkalommal. Mindegy, miből készítjük, a család imádni fogja.
NosaltyA harcsa, főleg, ha afrikai, egészen elérhető árban mozog a piacokon, karácsonykor pedig rengetegen választjuk és tesszük halászlébe, vagy rántjuk ki. Mi készülhet még belőle? Mutatjuk!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...