Ne így mosd a hajad, mert kihullhat!
Ha nem szeretnénk, hogy hajunk veszítsen tömegéből, akkor érdemes odafigyelni már hajmosás közben is, vannak ugyanis olyan hibák, melyek a tincsek hullásához vezethetnek.
NosaltyHa nem szeretnénk, hogy hajunk veszítsen tömegéből, akkor érdemes odafigyelni már hajmosás közben is, vannak ugyanis olyan hibák, melyek a tincsek hullásához vezethetnek.
NosaltyManapság mindenféle kencét pakolunk a hajunkra, nem is tudjuk elképzelni milyen lehetett sampon, balzsam és kondicionáló nélkül az élet. A hajápolási termékek elterjedése előtt meglepő módon a rozsliszt tartotta tisztán dédanyáink hajkoronáját.
Kremmer Magdi11 szilárd samponról készült átfogó teszteredmény a Tudatos Vásárlók Egyesületének vizsgálatában. Íme az eredmények!
NosaltyA tökéletes aranyközéputat nehéz megtalálni a hajmosást illetően. Szerencsére egy hair stylist segít abban, milyen gyakran kéne hajat mosni.
Liptai LillaVan, aki naponta, más kétnaponta, egyesek pedig csak hetente mossák meg a hajukat, azonban most kiderült az igazság: szakértők szerint ennyiszer kellene megmosni fejünk ékességét.
Masszi- Rigó CsillaSzeretnéd, ha gyönyörű és egészséges lenne a hajad ebben a nyálkás és párás időben is? Mutatjuk, mit kenj rá!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...