A láthatatlan almatorta, amibe gyalulva kerül a töltelék
Bár a neve alapján láthatatlan, mégis garantáltan megtalálható lesz a konyhaasztalodon ez az almás sütemény, ha egyszer kipróbálod!
Kristyán FanniBár a neve alapján láthatatlan, mégis garantáltan megtalálható lesz a konyhaasztalodon ez az almás sütemény, ha egyszer kipróbálod!
Kristyán FanniNyissuk stílusosan az őszt a konyhában is! A körte-mandula kombóval sosem foghatunk mellé, hát még akkor, amikor szezonja van a gyümölcsnek. Bár nyáron is elérhető már, mégis inkább ősszel kerül előtérbe, hiszen ízvilágában sokkal inkább illik a szeptemberi, októberi hangulathoz.
Kristyán FanniGyümölcs és joghurt? Naná, főleg csodásabbnál csodásabb sütemények formájában! Van itt meggyes, kókuszos, banános, áfonyás, kinek melyik jöhet?
NosaltyA szőlő kedves őszi csemegénk, amit nemcsak a fürtről szemezgetve, hanem édességek, sütemények ölelésében is élvezet fogyasztani. Ez utóbbiakra következik most néhány fantasztikus ötlet.
NosaltyA gyümölcsös piték uralják a nyár süteményfelhozatalát, és ha sok ilyen desszertet készítünk, nem árt ellesnünk egy-két trükköt ahhoz, hogy mindig tökéletesre süljenek.
Lakos BenedekMennyei sütik, amikhez nem kell nagy konyhai tudomány, a végeredmény mégis lehengerlő lesz, és senki sem marad édes élvezetek nélkül.
NosaltyA bögrés sütik gyorsak, ellenállhatatlanul finomak, és mindig beléjük lehet csempészni a szezonális gyümölcsöket, szóval: imádjuk őket!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...