Mit főzzek ma? Portobello gombaleves, házi gyros és mézes madeleine...
Házias gombaleves nem akármilyen gombából, gyrosfalatok görögösen és gyönyörű madeleine vár titeket ma.
NosaltyHázias gombaleves nem akármilyen gombából, gyrosfalatok görögösen és gyönyörű madeleine vár titeket ma.
NosaltyEllenőrzést tartott a nyár folyamán a Nébih, többek között gyrost forgalmazó egységeket, az otthoni grillezés termékeit, nyers és pácolt grillhúsokat ellenőriztek.
NosaltyAz éjszakai nagy zabálások leggyakoribb szereplője, de sokak menüjén hetente megjelenik. Eredete Görögország, kísérője pedig ropogós sült krumpli, házi pita, friss saláta és egy dögös fetás mártogatós. Ez bizony a gyros!
NosaltyBizony, otthon is elkészíthető ez a finomság, mely minőségi alapanyagokkal isteni lesz, és legalább tudod, mi került bele.
NosaltyMindannyian szeretünk időnként be-betérni a kedvenc gyros- vagy kebabárusunkhoz, ugyanakkor házilag is könnyedén elkészíthetjük ezt a specialitást. Ráadásul nem csak húsból, de például gombából is – mutatjuk is, hogyan!
Rosanics PetraNem látunk sok esélyt arra, hogy ezen a héten 15°C felé menne a nappali hőmérséklet, így ha máshogy nem is, a héten elkészített ételekkel próbálunk mediterrán hangulatot teremteni. Gyors, egyszerű és nagyon ízletes görög recepteket hoztunk.
NosaltyKönnyít a MOHU a konyhai élelmiszer-hulladék leadási folyamatán.
NosaltyA mai menü izgalmas fogásokat rejt, melyek mindegyike beilleszthető akár a karácsonyi menübe is.
NosaltyNem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.
Szász NóriHa ma is velünk főztök, akkor hozzuk is a szokásos, háromfogásos menüsorunkat!
Minden évben megjelenik valamilyen új trend a karácsonyfa díszítését illetően (is). Most sincs ez másképp, és nagyon úgy néz ki, hogy a fényfüzérek kora lejárt. Na, de mi érkezik helyette?
Kíváncsi vagy, hogyan készíti egy Michelin-csillagos séf a kolbászt? Most ő maga árulja el!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...