gyors fogás

7 nap, 7 étel – tavaszidéző ételekkel űzzük el a...

A tél már nagyon a végét járja, és mi már alig várjuk, hogy végre a legfrissebb tavaszi zöldségekkel alkothassunk a konyhában. Ugyan még kicsit várni kell majd a spárgára, újkrumplira és barátaikra, néhány tavaszi szellős, üde és virágos fogást már most is összedobhatunk.

Nosalty

7 nap, 7 étel – egy színes, illatos és ízletes,...

A gyors és praktikus főzés ritkán hagy helyet a kreativitásnak, az olyan ételek készítésének, amelyek nemcsak laktatnak, de élvezetet is nyújtanak. Pedig simán belefér egy rohanós hétbe is néhány olyan fogás, ami valamilyen módon magával ragad minket, esetleg azokat, akiknek főzünk.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...