gyomorbarát karácsonyi menü

5 tipp, mit egyél karácsonykor, ha nehéz a gyomrodnak a...

Lehet szépíteni, de sokunknak a karácsony egyet jelent a gyomornehéz, puffadós, kicsit hasfájós napokkal, hiszen az ünnepi időszak nem arról híres, hogy könnyed ételeket vonultatna fel. Lássuk, hogyan segíthetünk magunkon kímélőbb, de nem kevésbé különleges és finom fogásokkal + okos tippekkel!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...