Valóban életmentő a húsleves, ha betegek vagyunk?
Régóta foglalkoztatja a tudósokat és az embereket is, hogy a húsleves az valóban megoldást jelenthet-e, ha betegek vagyunk. Lássuk, mit mond a tudomány.
NosaltyRégóta foglalkoztatja a tudósokat és az embereket is, hogy a húsleves az valóban megoldást jelenthet-e, ha betegek vagyunk. Lássuk, mit mond a tudomány.
NosaltyAmikor kibontjuk egy jól ismert, akár generációk óta hatékonyan gyógyító készítmény dobozát, bele se gondolunk, hogy egyetlen tabletta mögött mennyi érték, tudás és tradíció van. Kevesen tudják, hogy a hazai gyógyszergyártás szinte minden terápiás területen kínál világszínvonalú alternatívát, miközben jelentősen hozzájárul a gazdaság működéséhez, és számos hazai vállalkozásnak ad folyamatosan munkát. (x)
HirdetésSajnos az antibiotikum-kúra nagyon megviselheti a szervezetünket, azonban egy kis odafigyeléssel javíthatunk a helyzeten.
Liptai LillaIlyenkor nincs is jobb egy meleg teánál, ugye? Válassz olyat, aminek nemcsak az íze finom, de olyan hatóanyagokat tartalmaz, amik segítenek abban, hogy gyorsabban meggyógyulj.
Liptai LillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...