8 sűrű gulyásleves, amit lehetetlenség elrontani
Itt az ideje, hogy egy kicsit lelassíts és készíts egy kiadós, magyaros gulyáslevest! Mehet bele minden földi jó, na meg persze a legvégén a hegyes erős paprika.
NosaltyItt az ideje, hogy egy kicsit lelassíts és készíts egy kiadós, magyaros gulyáslevest! Mehet bele minden földi jó, na meg persze a legvégén a hegyes erős paprika.
NosaltyKlasszikus és ünnepi ízek egyaránt fellelhetőek a napi menünkben. Forró gulyásleves, retró burgonyafőzelék és egy fincsi püspökkenyér bűvel el.
NosaltyA mai menü egy gazdag levessel indul, majd jöhet egy ínycsiklandozó saláta, a végére pedig egy klasszikus magyar desszert, melyet kicsik és nagyok egyaránt szeretnek.
NosaltyA Taste Atlas nevű, nemzetközileg is elismert internetes gasztronómiai magazin csokorba szedte a világ legfinomabbnak ítélt leveseit, mi, magyarok pedig szép helyezéseket értünk el a Top 50-es listán. Két levesünkkel is!
NosaltyA vasárnapi levesek tagadhatatlanul a levesek királyai. Ilyenkor kerül legtöbbünknél asztalra a húsleves, a babgulyás, a palócleves vagy a marhagulyás. Add meg a módját most hétvégén, és lakj jól egy nagy tál sűrű, tartalmas levessel!
NosaltyCsodás menünket kínáljuk, vigyétek, vigyétek! Hamisítatlan gulyásleves előételnek, egy könnyeden krémes, kenegetnivaló padlizsánkrém főétel gyanánt, és egy szuper puha gofri a desszert.
NosaltyMa biztosra megyünk, ezért egy elronthatatlan gulyáslevessel kezdjük meg a sort, amit egy krémes, mézes-mustáros csirkemell követ. A menüt pedig egy ínycsiklandozó krémes vaníliás pitével fejezzük be.
NosaltyMarhahús, répa, hagyma, krumpli, fűszerpaprika az alapja a legmagyarosabb levesnek, a gulyásnak. Te melyik variációd készítenéd ma ebédre?
NosaltyIndítsuk a hetet egy ízgazdag, magyaros levessel, ami főételként is tökéletesen megállja a helyét. A gulyáslevestől kezdve a krumplilevesen át, egészen a csirkeragu levesig nincs megállás.
NosaltyHamarosan megnyit az ország egyik legnagyobb karácsonyi vására, melynek kulcsfontosságú eleme a forralt bor. Már azt is tudni lehet, mennyiért kortyolgathatjuk majd.
NosaltyPersze minden nap meg kell rendesen enni a levest (ezt már a nagymama megtanította nekünk), de kifejezetten fontos ez az olyan ünnepkörök előtt, amikor megnövekszik a háztartásokban az édesség mennyisége.
NosaltyHús, paprika, fűszerek, répa, krumpli, hagyma, tetszőleges levesbetét = kedvenc gulyásunk máris arra vár, hogy bekanalazzuk mind, a tányért pedig fehér kenyérrel tunkoljuk tisztára.
NosaltyCsodálatos menüvel várunk titeket ma, a húsos, ízekben gazdag gulyáslevest egy mennyei, mesés színekben pompázó zöldségrakottas egészíti ki, ezekhez az ételekhez desszertnek pedig egy nagy adag somlói galuska dukál!
NosaltyTúlzás nélkül állíthatjuk, hogy nem nagyon van olyan magyar étel a világon, amely annyira ismert lenne, mint a gulyás – mindenki tudja róla, hogy egy magyar specialitás, de azzal már sokkal kevesebben vannak tisztában, hogy ez a világszerte kedvelt, tartalmas, húsos fogás bizony a legtöbbször köszönőviszonyban sincs a mi letisztult és mégis rendkívül ízes levesünkkel. És ez nem feltétlenül baj.
Szekeres DóraIgazi ínyencség ez a vega tatár, amit beilleszthetsz a karácsonyi menübe, ha húsmentes, felvágós előételt szeretnél tálalni.
GrétiA szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.
Kormos LiliMegettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Szász NóriA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Megettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...