Hihetetlen kort ért meg a világ legidősebb élő csirkéje
Az állatorvosok szerint a tyúkok legfeljebb 10 évig élnek, ám a Guinness rekordok könyvében szereplő, legidősebbnek titulált szárnyas bőven túlszárnyalta ezt a kort.
NosaltyAz állatorvosok szerint a tyúkok legfeljebb 10 évig élnek, ám a Guinness rekordok könyvében szereplő, legidősebbnek titulált szárnyas bőven túlszárnyalta ezt a kort.
Nosalty2024 januárjával végleg bezár a majdnem 60 éve működő Le Gavroche étterem, amely az Egyesült Királyság első Michelin-csillaggal kitüntetett, Guiness-rekorder vendéglátóhelye volt.
NosaltyTejalapú fagylalt a világ legdrágábbja, de egészen érdekes hozzávalók is kerülnek bele. Hogy mennyit kérnek érte? Több millió forintot.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...