grillszezon

Ikonikus grilleken tartott bemutatót a Josper három nemzetközi mesterszakácsa

Már 1969 óta hódít világszerte Julia és Josep Armanqué grillje, a Josper. Barcelonából, a Pineda de Mar-ból, ahol évtizedekkel ezelőtt megalkották, most Budapestre érkezett az ikonikus sütő, hogy a magyar közönség is megismerkedhessen vele. A faszénen sütés magasiskolája ez a grill, rengeteg étteremben használják a kemencéket és a nyitott sütőket is. Akik odavannak a nyílt lángon grillezett ételek füstös ízéért, a Josperben biztosan "emberükre" találnak.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...