Mit főzzek ma? Mentás zöldborsókrémleves, sajtos-tejfölös csirkemell és barackos pite...
A mai menüben fantasztikus fogásokat ajánlunk, melyek tökéletesek lesznek egy napsütéses nyári napra.
NosaltyA mai menüben fantasztikus fogásokat ajánlunk, melyek tökéletesek lesznek egy napsütéses nyári napra.
NosaltyA húsok kifinomult és elegáns formája a töltött és tekert rolád. Szinte bármit elhelyezhetünk a tekercsekben, az egyetlen lényeg talán az, hogy gondoskodjunk a kellően szaftos végeredményről. És egy nagy tál rizsről.
NosaltyA karácsonyi lakoma a felnőttek számára az év legfinomabb ételekkel, leggazdagabb különlegességeivel teli időszaka, sok kisgyerek inkább ódzkodik a hagyományos ünnepi ételektől, vagy csak korlátozottan próbálja ki azokat. Gondoljunk rájuk is!
Szekeres DóraHa egy kicsit szaftosabb húsra vágysz, mint a csirke, akkor remek választás lehet a sertéshús, melyet rendkívül sokféleképpen lehet elkészíteni.
NosaltyMennyei húsételeket válogattunk össze, minden földi jóval göngyöltük őket, senki sem marad éhes utánuk, ez garantált!
NosaltyKarácsony másnapján igazi ünnepi fogásokat készítünk: céklaleves, göngyölt hús és karácsonyi keksz készül.
NosaltyA húsételek koronázatlan királya a göngyölt hús. Számtalan módon variálhatjátok a tölteléket, és a húsfajtákat is. Szebbnél szebb, ízletesebbnél ízletesebb fogások kerülnek ki a kezeitek közül.
NosaltyKözeledik a karácsony, a legtöbben kezdik megtervezni az ünnepi menüt – ha a szenteste fogásai már biztosak is, a következő napokra, nagy családi vendégeskedésekre még jól jöhet pár ötlet, mint például a látványos és sokféleképp elkészíthető göngyölt húsfélék. Ezekhez adunk tippeket!
Szekeres DóraNem történhet annál jobb egy hússal, mint hogy baconbe göngyölik. Jöjjenek olyan fogások, ahol ez az alapkövetelmény.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...