Minden főzőműsorok őse indul újra a Netflixen
Minden idők legikonikusabb főzősműsora indul újra a Netflixen – az Iron Chef volt minden gasztroreality őse, és még Ramsay Hell's Kitchen című műsorát is ez inspirálta.
NosaltyMinden idők legikonikusabb főzősműsora indul újra a Netflixen – az Iron Chef volt minden gasztroreality őse, és még Ramsay Hell's Kitchen című műsorát is ez inspirálta.
NosaltyKi gondolta volna, hogy a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb gasztronómiai valóságshow-ja egyszer majd színpadra kerül, és a verseny résztvevői dalban mesélik el, milyen nehéz volt elkészíteni egy tepsi macskanyelvet?!
NosaltyNem mindig jut idő a desszert elkészítésére, de ha úgy érzed, valami nagyon hiányzik az ebéd után, akkor pikk-pakk összedobható kevert sütire essen a választásod, amit a kefir tesz különlegessé.
NosaltyKrémlevest a legkülönfélébb zöldségekből főzhetünk, a legkülönbözőbb színekben, ráadásul mindegyiket ezerféle mód ízesíthetjük. A lényeg csak egy: hogy minden tál leves kellően sűrű legyen!
NosaltyKönnyen és kellemesen laktató menüsor vár titeket, reméljük, ízlik majd: gombakrémleves, cukkinis rizottó és földimogyorós krokant vár rátok.
NosaltyMolnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.
Nem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
Nem mindig jut idő a desszert elkészítésére, de ha úgy érzed, valami nagyon hiányzik az ebéd után, akkor pikk-pakk összedobható kevert sütire essen a választásod, amit a kefir tesz különlegessé.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...