gasztrokönyv

„Egész életemben az étel közösségteremtő ereje motivált, nem a flancos...

Konyhakönyv címmel jelent meg Wossala Rozina útmutatója egy olyan otthonos, stabil alapokon álló saját konyha kialakításához, amiben kezdő és haladó háztartásvezetők egyaránt biztonságosan mozoghatnak. Miért döntött úgy, hogy belefog egy saját könyv megírásába, miért fontos, hogy ne mondjunk le az otthonfőzésről, és hol találkozik egymással egy profi konyha, egy hétköznapi háztartással? Többek között ezekről beszélgettünk Rozinával.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...