10 éve vendégel meg vadidegeneket saját házában a szakácsnő
Minden hónapban vadidegenekkel telik meg a brit Sofia Baguley háza: a kolumbiai származású szakácsnő már 10 éve rendez vendégségeket, éttermet mégsem akar nyitni.
NosaltyMinden hónapban vadidegenekkel telik meg a brit Sofia Baguley háza: a kolumbiai származású szakácsnő már 10 éve rendez vendégségeket, éttermet mégsem akar nyitni.
NosaltyElőkelő helyet szerzett Fehér Péter különleges itala, amely több szállal is kötődik a magyar tengerhez.
NosaltyIzgalmas kísérlet indult a Balaton mellett, a Káli-medencében: elültették ugyanis az első teacserjéket, amelyek kifejezetten az európai klímára lettek kifejlesztve. Lehet, hogy nemsokára magyar teát szürcsölhetünk majd?
NosaltyNovember 8-a Gordon Ramsay születésnapja, ezért úgy gondoltuk, szemezgetünk kicsit a sztárséf főzésről vallott gondolataiból és elveiből. Ja, és boldog szülinapot kívánunk!
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...