9 villám húsétel, ha már az ajtóban toporog a vendégsereg
Citromos, roston sült, mézes-mustáros csirke esetleg karaj, egy elegáns rákos vagy lazacos fogás, illetve pár olcsó és fűszeres csirkeszárny is gyorsan elkészülhet, ha sietsz!
NosaltyCitromos, roston sült, mézes-mustáros csirke esetleg karaj, egy elegáns rákos vagy lazacos fogás, illetve pár olcsó és fűszeres csirkeszárny is gyorsan elkészülhet, ha sietsz!
NosaltyNa, mi valahogy így képzelünk egy tökéletesen könnyed, nem pukkadásig eltelítő, frissítő citrusos salátát: a rukkola és a cukkini megadja a buja, zöld, zsenge roppanósságot, az orzó a laktató szénhidrátot, a feta a savanykásan krémes fehérjét, a citrom az üdeséget, a garnéla pedig felteszi a koronát az egészre. Utóbbi természetesen kiváltható!
Hering AndrásA garnéla nem olcsó, így nem minden nap kerül az asztalunkra, ez egészen biztos, de ha egyszer igen, akkor már adjuk meg a módját, és válasszunk hozzá tökéletes receptet!
NosaltyVannak olyan ételek, amelyekről el sem tudnánk képzelni, hogy házilag, a saját kis konyhánkban is elkészíthetők. A kürtőskalács biztosan sokaknak ilyen nyalánkság, azonban – ahogy az alábbi cikkből kiderül majd – nem is akkora ördöngösség a dolog.
Lakos BenedekSokan stresszoldó és agyserkentő hatása miatt fogyasztják ezt a gyógynövényt, pedig a szemet is védi.
NosaltyA következő menüsor egy kiadós, kelkáposztából főzött főzelékből áll, amihez ropogós vegetáriánus fasírtot választottunk céklából, a desszert pedig túrós-barackos töltött zsömle lesz.
NosaltyHa szeretnél olcsón beszerezni egy jó kenyérpirítót, akkor irány a Penny!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A Semmelweis Egyetem friss kutatásából derült ki, hogy egy bizonyos ételből ajánlott rendszeresen fogyasztani, különösen, ha inzulinrezisztenciával küzdünk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!