9 szaftos galuska, ha ma szaggatnál valamit
Egy finom szaftos galuska tényleg könnyedén csúszik, pláne akkor, ha feldobjuk valamilyen extra feltéttel, például sajttal vagy pirított hagymával.
NosaltyEgy finom szaftos galuska tényleg könnyedén csúszik, pláne akkor, ha feldobjuk valamilyen extra feltéttel, például sajttal vagy pirított hagymával.
NosaltyNem véletlen a mondás: ezek a nokedlis ételek tényleg olyan addiktívak, hogy szinte rágás nélkül, minél gyorsabban szeretnénk őket a bendőnkbe juttatni. Persze arra azért vigyázzunk, hogy a nagy habzsolás közepette meg ne fulladjunk!
NosaltyEgy gazdag leves önmagában is kiváló ebéd lehet, persze még nagyobb lesz az élmény, ha a tányérunkban galuskát, nokedlit, gombócot vagy más tésztakíséretet találunk. Gombócból nincs olyan, hogy sok!
NosaltyFaék egyszerűségű köretek, amiket pillanatok alatt össze lehet dobni, de minél egyszerűbb egy étel, annál többet számít, hogyan és miből készül. Vegyük át egy profi segítségével, mire kell figyelni!
Nábelek ZsófiAmikor levesbetétet keresünk, talán nem a galuskára esik az első választásunk, pedig ez egy nagyon könnyen bekeverhető és sokszínűen alakítható tészta, ami képes kellő testességet adni a legunalmasabb levesnek is.
Lakos BenedekA bacon rengeteg ételbe passzol, nekünk pedig van rá 9 jó okunk, miért ne hagyd ki az isteni vékony szalonnát ezen a héten.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...