fricska

„Ha csörög a hentes, hogy most olyan borjúmájat kapott, ami...

Vendéglátóhelyek sora kényszerült bezárni a koronavírus-járvány időszakában, köztük sok nagy népszerűségnek örvendő és a hazai gasztronómiai szcénában meghatározó étterem. Ezek közé tartozott a Dob utcai Fricska is, ám egyedülálló módon az étterem története itt nem ért véget. A nyár közepén újranyitott Fricska 2.0-ban jártunk, ahol Giczi Andorral, Koppány Leventével és Rácz Krisztiánnal beszélgettünk.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...