főzési tippek

Így lehet tökéletes a fasírtod... szerintünk

Magában vagy főzelékhez, a fasírt tipikus komfortétel, amit könnyen és gyorsan össze lehet dobni, ráadásul nemcsak olajban, de sütőben kisütve is nagyon finom tud lenni. Íme a mi kedvenc, bevált receptünk és néhány tipp, amivel még ízletesebbé varázsolhatod a húsgolyókat.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...