Íme a trükk, ami egyben tartja a rántott sajtot sütés...
Minden otthoni séfnek megvan a saját trükkje a sajtbundázásra, ám nem minden esetben működnek ezek megfelelően. Most mutatunk egy olyan technikát, amely sosem fog cserben hagyni.
NosaltyMinden otthoni séfnek megvan a saját trükkje a sajtbundázásra, ám nem minden esetben működnek ezek megfelelően. Most mutatunk egy olyan technikát, amely sosem fog cserben hagyni.
NosaltyMa mutatunk 5 szuper trükköt, amivel a fagyasztóból éppen kivett halat is elkészítheted!
NosaltyTanulni sosem szégyen, és sosem késő. Elő a noteszekkel, telefonjegyzetekkel, vegyük át azokat a konyhai tippeket, amiket (nem) tudunk!
NosaltyMutatunk 5 szuper egyszerű konyhai praktikát, amitől olyan zökkenőmentes lesz a főzés, hogy még egy csúcsétterem is megirigyelne
NosaltyGyakran előfordul veled, hogy főzés közben egyszerre nézed a telefonodat és egy receptkönyvet, hogy sikeres legyen a vacsorahadművelet? Szerencsére könnyedén véget vethetsz ennek a zűrzavarnak, ha követed a mi tippünket!
NosaltySzerinted is idegőrlő tud lenni a kemény tojás elkészítése? Hidd el, nem vagy egyedül ezzel a problémával! Mutatunk 7 olyan egyszerű trükköt, amitől klasszisokkal egyszerűbb lesz a tojásfőzés.
NosaltyA tojásos ételek közül talán a legnehezebben elkészíteni a buggyantott tojást. De, most mutatunk egy trükköt, amivel percek alatt megalkothatod álmaid buggyantott tojását!
NosaltyNapi Tipp: Rengeteg időt spórolhatsz ezzel a trükkel, de ami a legjobb, hogy a felmelegített rizs íze szinte teljesen ugyanolyan lesz, mint a frissé.
NosaltyÁtsült-e megfelelően a hús? Ez az örök kérdés, ami még egy tapasztalt szakácsot is elbizonytalaníthat. Mutatunk most 4 tippet, amik valóban segíteni fognak eldönteni, hogy elkészült-e már a hús.
NosaltyAz internet a főzési trükkök és ötletes gasztronómiai megoldások gyűjtőhelye. Ám, köztudott, hogy nem minden esetben működnek a közösségi oldalakon megosztott technikák. Mi most azokat szeretnénk neked megmutatni, amik valóban beváltak, sőt még az életedet is megkönnyítik majd.
NosaltyMost olyan bombabiztos, szakácsok által kipróbált főzési tippeket adunk, amelyekkel tényleg minden falat finomabb lesz. Következzenek a könnyen megjegyezhető, egyszerű trükkök.
Szekeres DóraEgyes szendvicsekbe vagy például levesekbe előszeretettel tálaljuk úgy a húst, hogy az cafatokra, szebben megfogalmazva szálakra van szedve. Most mutatunk egy trükköt, mellyel másodpercek alatt elkészítheted a húst.
NosaltySokszor egy eszköz vagy módszer kreatív és meglepő használata, egy apró változtatás a rutinokban új szintre emelheti a főzést. Mutatunk pár tippet, mitől lesz még finomabb az étel.
Szekeres DóraHogyan könnyítheted meg magadnak a főzést és más konyhai feladatokat? Íme öt tipp, ami segít, hogy több időd maradjon a pihenésre.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...