főzési bakik

10 hiba, amit ne kövess el a konyhában

Azzal kapcsolatban, hogyan lehet jobban, gyorsabban, kevesebb konyhai maradékkal főzni, rengeteg tippet találunk szerte a neten. Mostani gyűjtésünkből megtudhatod, mi az a tíz konyhai művelet, amit viszont mindenképp kerülj el a konyhában.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...