főzés beosztása

Így találj időt a főzésre akkor is, ha szörnyen elfoglalt...

Nagyon elfoglaltak vagyunk és a prioritáslistánk végére csúszik a főzés, vagy esetleg már sokadik alkalommal találjuk magunkat a laptopunk előtt, hideg ételt kanalazva egy műanyag dobozból? Mindezekre megoldást nyújthat, ha átgondoljuk, hová férhet be egy kis konyhai alkotás a héten. A főzés egy napra sűrítéséről, illetve teljes elkerüléséről, azaz a nem főzésről is szó lesz a Januári Fogadom sorozat második részében.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...