food stylist

A magyar lány, akinek ételeit világhírű filmekben láthatjuk – Hegedűs...

Hegedűs Zoé sokoldalú gasztrotehetség: séf, food designer, vezette már hotelek konyháját Dél-Amerikában, tart itthon pop-up vacsorákat, tervezett már ehető bútort, és hollywoodi produkciókban felelt az ételekért. Zoé kreativitása túlmutat az országhatáron, Spanyolországban járt egyetemre, a mesterképzést Milánóban végezte, jelenleg pedig New York és Budapest között ingázik. Egy beszélgetés erejéig sikerült itthon elcsípnünk, és izgalmas projektjeiről kérdeztük.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...