Olajrágás, a furcsa szokás, ami jót tesz a fogak egészségének
Újra népszerű az egyik legfurcsább szájápolási trend, az olajrágás. De valóban jót tesz a fogaknak, ha kókuszzsírral öblögetünk?
Kremmer MagdiÚjra népszerű az egyik legfurcsább szájápolási trend, az olajrágás. De valóban jót tesz a fogaknak, ha kókuszzsírral öblögetünk?
Kremmer MagdiAz évszázados kérdés: vajon reggelizés előtt, vagy közvetlenül utána érdemes megmosni a fogunkat? És mi a helyzet a kávéval? Mikor tesszük a legkevesebb kárt a fogzománcunkban?
Stuth-Nagy NikiFogaink egészsége nemcsak a helyes szájhigiénián múlik, hiszen az sem mindegy, hogyan táplálkozunk. Jöjjön pár táplálkozási tipp, amivel megóvhatod fogaidat a szuvasodástól.
Liptai LillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...