Így kezdd újra az edzést 4 lépésben, ha sokat hagytál...
Sokan fogadják meg újévkor, hogy mostantól rendszeresen sportolnak majd. Nem szabad azonban felkészületlenül újrakezdeni az edzést.
NosaltySokan fogadják meg újévkor, hogy mostantól rendszeresen sportolnak majd. Nem szabad azonban felkészületlenül újrakezdeni az edzést.
NosaltyKi mondta, hogy csak azt fogadhatjuk meg, hogy többet sportolunk, kevesebb kalóriát viszünk be, letesszük a cigarettát, szakítunk a zsíros-sós chipsekkel? Tegyünk egy fenntarthatóbb háztartásért, már január 1-től.
NosaltyÚjévi fogadalmat tenni nem túl bonyolult dolog, betartani viszont annál nehezebb. A legtöbben ilyenkor az egészségesebb élettel kapcsolatban fogalmaznak meg terveket, most mutatunk tíz olyat, amit biztosan te is be tudsz majd tartani.
Stuth-Nagy NikiMostantól csak egészséges ételeket eszel, száműzöd az édességet, és minden nap sportolsz – neked is szerepelt hasonló az újévi fogadalmaidban? Sajnos az ilyeneket nagyon nehéz betartani, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen el kell engedni az egészséges újévi fogadalmakat – csak olyanokat kell megfogadni, amelyek nem rugaszkodtak el teljesen a realitás talajától.
Stuth-Nagy NikiSegítünk abban, hogy mire ne költs csak azért, mert másoknál láttad, vagy mert menő sporteszköznek számít.
NosaltySzeretnéd, ha idén tényleg véghez is vinnéd a céljaidat, amelyeket kitűztél? Segítünk, hogy idén ne add fel az első bukkanó után!
NosaltySokak számára izgalmas kihívás, hogy egy hónapig csak növényi alapú étrenden éljenek. Dietetikusunk abban segít most, hogy hogy lehet ezt jól csinálni.
Bodon Judit dietetikusNem sok értelme van sajnos. Elmondjuk, miért.
Kessel KrisztinaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...