fenntartható vendéglátás

Zellerből alkotott fogás nyerte el a fiatal séfek versenyének zsűrijét

Egyre közelebb kerülünk a S.Pellegrino Young Chef Academy 2022-23-as nagydöntőjéhez, amelyre Milánóban kerül majd sor október 4-5. között. Persze az utolsó megmérettetésig sem unatkoznak a résztvevő fiatal séfek, mindig vár rájuk valamilyen kihívás. A héten például átadták a S.Pellegrino Társadalmi Felelősség Díjat, ami fenntarthatósági szempontból értékeli és díjazza az egyes séfek alkotásait. Az első helyezett tányérjára többek között zellergumó került.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezeket a sonkákat ne vedd meg a boltban, mert megbánod

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!