Népszerű áruházlánc üzleteiben adhatjuk le a használt sütőolajat
A népszerű üzletlánc régi-új kezdeményezésével mostantól még egyszerűbbé válik környezetünk védelme.
NosaltyA népszerű üzletlánc régi-új kezdeményezésével mostantól még egyszerűbbé válik környezetünk védelme.
NosaltyJó hírünk van azoknak, akik sosem öntenék a lefolyóba a karácsonykor felhasznált sütőolajat: idén újfent környezetvédő kezdeményezéssel segít fenntarthatóvá tenni az év végi ünnepeket a MOL.
NosaltyKedvező hír azoknak, akik a világért se öntenék a lefolyóba a használt sütőolajat: bővül az országos leadási pontok listája, a Shell és az Alteo is beszáll.
NosaltyA használt olajat országszerte leadhatjuk a MOL-töltőállomásokon, csak pár apróságot kell hozzá betartanunk, és még a környezetünkre is figyelmet is fordítunk.
NosaltyA fáradt olaj elkerülhetetlen velejárója az otthoni főzésnek, viszont sokan nem tudják, hogy mit kezdjenek vele. Ha rossz helyre öntjük, rendkívül sokat ártunk a környezetnek. Segítünk, hogy könnyebb legyen tájékozódni.
Karsai RoniA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...