fagyasztó

4 ok, amiért rendszeresen le kell olvasztani a fagyasztót

A mai hűtők legtöbbje már rendelkezik No Frost funkcióval, ami azt a célt szolgálja, hogy ne képződjön akár több centi vastag jégréteg a fagyasztó oldalán. Ha valakinek régebbi darabja van, és ragaszkodik is ehhez, mert miért válna meg tőle, ha tökéletesen működik, akkor fontos évente legalább egyszer leolvasztani a mélyhűtőt. Máris soroljuk Otthon Tippben az okait!

Balogh Lilla

6 fagyasztós alapvetés, ha csak magadra főzöl

Az okosan feltöltött fagyasztó igazi megváltás egy csak magára főző szakács számára. Ha mindig van mihez nyúlni a mélyhűtőben, hogy valami gyorsat és egyszerűt készítsünk, az jelentősen megkönnyíti az életet. Gyűjtésünkben 6 olyan tanácsot olvashattok, amikkel segítjük a magukra főzőket a konyhában.

Balogh Lilla

Ezt mindenképpen tedd meg a fagyasztóddal tavasz előtt

Mielőtt ismét élvezhetnénk a zsenge tavaszi zöldségeket és gyümölcsöket, érdemes átnézni a fagyasztót, hogy mit fogyasszunk el belőle, amivel még a friss vitaminforrásokig kihúzhatjuk. Vegyük számba, hogy mi, meddig áll el, mit kell előre vennünk ahhoz, hogy ne romoljon meg és ne kelljen kidobni. Az sem mindegy, hogy milyen módon tettük el az élelmiszert, a tartósítás miatt mennyit veszít ásványi anyag- vagy vitamintartalmából, illetve élvezeti értékéből a frisshez képest – tanácsolja a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...