fa asztal

3 lépés, amivel fényesre suvickolhatod a faasztalodat

A legtöbb étkezőasztal fából készül, ami esztétikailag az egyik legjobb választás, azonban kényes az ápolása. Vigyázni kell, hogy ne karcoljuk fel semmivel, a megfelelő tisztítószert kell választani, és ha valami kiömlik, akkor gyorsan kell reagálni. 3 lépéses takarításával viszont gyerekjáték lesz fényesre suvickolni a faasztalt, anélkül, hogy megsérülne. Otthon Tippünk:

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...