Kedves éttermek, az ételkép az étlapokon még mindig elég ciki!
Szükség van az éttermek menülapjain a képes illusztrációkra? Ugye ezt már inkább elfelejtjük?
NosaltySzükség van az éttermek menülapjain a képes illusztrációkra? Ugye ezt már inkább elfelejtjük?
NosaltyKülönleges megoldással vették fel a küzdelmet az elszálló energiaárakkal a győri Komédiás étteremben. Új, rezsibarát étlapjuk lehet a megoldás a válságban?
NosaltyEgy egzotikus világba kalauzolunk, amiben a legmenőbb éttermi főételek is kétszámjegyű összegbe kerültek, a legdrágább étel az étlapon még nem a Surf'n'Turf steak volt, hanem a Rózsa Sándor kedvence vagy erdélyi fatányéros névre hallgatott. 15 dolog, ami visszarepít a '70-80-as évek hazai szövetkezeti vendéglői és éttermi világába.
NosaltyTudatosítsuk magunkban: ha egy étteremben a kezünkbe vesszük az étlapot, és átlapozzuk, még nem késő felállni, és új helyet keresni. Avagy milyen jelek mutatnak arra, hogy az akár tetszetős, stílusos étterem nem minőségi konyhát visz?
NosaltyA Titanic a világ egyik leghíresebb hajója, az elsüllyedt óceánjáróról rengeteg legenda és valós tény kering a köztudatban és az interneten. Egy dologban azonban biztosak lehetünk: a hajó utasai igen jókat ettek a katasztrófa napján.
Lakos BenedekEgy jól megfogalmazott üzenet is rengeteget segíthet abban, hogy az emberek egy étterembe betérve húsos, nehéz ételek helyett inkább könnyebb, vegetáriánus fogásokat válasszanak.
Masszi- Rigó CsillaSokakat sokkol ugyan a tény, hogy a tengerimalac Peruban nem csak kedvtelésből tartott háziállat, hanem sültként fogyasztott főfogás is, a rágcsáló azonban már egyre kevésbé népszerű a helyiek körében, sokkal inkább számít kulináris kuriózumnak a turisták között.
NosaltyA magyarok számára talán a két legnépszerűbb nyaralóhely a Balaton és az Adria. Mindkét helyre indít vonatokat a MÁV, szintén érdekes hasonlóság, hogy mindkét vonalon büfékocsikkal kiegészítve. Ezek árait ismerhetjük most meg a cikkből.
NosaltyÖt fogás, amit nem szabad kihagyni a Felix új étlapjáról. Akár 30-50 alapanyagot is tesztelnek, mire megtalálják a tökéleteset.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...