7 konyhai praktika, amivel kevesebb ételt dobsz ki
Előzd meg az ételhulladékot ezekkel a kipróbált tippekkel, amik egyenesen profi szakácsoktól érkeztek.
Szász NóriElőzd meg az ételhulladékot ezekkel a kipróbált tippekkel, amik egyenesen profi szakácsoktól érkeztek.
Szász NóriA kidobott ételek talán legnagyobb részét a hűtőben felejtett zöldségek és gyümölcsök teszik ki. Ezzel azonban nemcsak hulladékot termelsz, de szó szerint pénzkidobás is. Az alábbi trükkökkel azonban megelőzheted ezt!
Szász NóriA komposztálás reneszánszát éli, de nem annyiról van itt szó, hogy egyszerűen egy komposztládába szórod az ételhulladékot. Segítségként hoztuk a 7 leggyakoribb hibát, amit jobb lenne elkerülnöd.
Szász NóriA fáradt olaj elkerülhetetlen velejárója az otthoni főzésnek, viszont sokan nem tudják, hogy mit kezdjenek vele. Ha rossz helyre öntjük, rendkívül sokat ártunk a környezetnek. Segítünk, hogy könnyebb legyen tájékozódni.
Karsai RoniA McDonald’s élelmiszer-hulladékból készült tálcákat tesz a vendégek elé egyes éttermeiben. Büszkén hirdetik: náluk szemét kerül az asztalokra!
NosaltyA mai menüsor sem hagy cserben titeket: palóclevest követ borsos tokány, amit szilvás-pudingos ökörszemmel fojtunk le.
NosaltyA Decathlon Magyarország négy különböző protein szeletet hívott vissza, mert termékeik fel nem tüntetett glutént tartalmaznak.
NosaltyAmi a magyar gyomor kedvencei közé tartozik, azt nem biztos, hogy egy külföldi is ugyanúgy tudja kanalazni. A TasteAtlas listába szedte, mely magyar ételektől undorodnak a külföldiek.
NosaltyHa egy mód van rá, ne lépcsőházban tárold a muskátlit, a felesleges kisszekrényt vagy az egyéb, oda nem való tárgyakat, mert komoly, akár egy millió forintos tűzvédelmi bírság járhat érte!
Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, krémesek, linzerek és répatorták, egyesüljetek!
Ami a magyar gyomor kedvencei közé tartozik, azt nem biztos, hogy egy külföldi is ugyanúgy tudja kanalazni. A TasteAtlas listába szedte, mely magyar ételektől undorodnak a külföldiek.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!