8 mennyeien krémes tiramisu magában vagy gyümölccsel
Hol almával, hol eperrel, hol pedig málnával dobjuk fel a tiramisut, és pillanatok alatt elkészítjük.
NosaltyHol almával, hol eperrel, hol pedig málnával dobjuk fel a tiramisut, és pillanatok alatt elkészítjük.
NosaltyAz igazi, klasszikus tiramisu epres változatához most házi savoiardit, vagyis könnyű, légies babapiskótát sütöttünk, és higgyétek el, bőven megéri azt a fél óra plusz munkát, amíg kisülnek.
Nábelek ZsófiMai ajánlatunk gyorsan elkészíthető receptekből áll, az első két fogás mondhatni klasszikusnak számít, míg a desszert új szintre emeli a tiramisu fogalmát.
NosaltyMa sem terheljük meg a gyomrunkat az ünnepi hajtás után. Finom csontleves, egyszerű, de nagyszerű bulgursaláta és egy kis epres tiramisu a menü, amiből két napig is lakmározhatunk.
NosaltyA klasszikus krémes, kávés-piskótás-mascarponés olasz desszert nemcsak üvegtálba halmozva, hagyományos változatban isteni, de pohárkrémként vagy málnával, naranccsal, eperrel, gesztenyével is!
NosaltyMai ajánlatunk egy gyors és egyszerű brokkolikrémleves, ami után mennyei házi dödöllét kínálunk, a koronát az ebédre pedig egy epres tiramisu teszi fel.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...