Rangos díjat kapott a Nosalty újító főzőműsora
A Nosalty és a Knorr közös projektje, az Élményfőzés két kategóriában is a dobogó második fokán végzett a szakmai megmérettetésen.
NosaltyA Nosalty és a Knorr közös projektje, az Élményfőzés két kategóriában is a dobogó második fokán végzett a szakmai megmérettetésen.
NosaltyA Knorr és a Nosalty közös, Élményfőzés néven futó projektjének utolsó hétvégéjén Sass Dani készített el egy mennyei sültbrokkoli-krémlevest. Ezt a receptet csak egyszer kell kipróbálni ahhoz, hogy a későbbiekben csak és kizárólag sült zöldségekből készüljön a krémleves!
NosaltyA Knorr és a Nosalty közös, Élményfőzés néven futó projektjében ezen a hétvégén Steiner Kristóf készített egy nagyon ízletes, zöldségekben gazdag feketebab-pürés tacót.
NosaltyA Knorr és a Nosalty közös, Élményfőzés néven futó projektjében ezen a hétvégén Sztarenki Dóri készített egy nagyon különleges, fűszeres, diós morzsával felturbózott céklás rizottót.
NosaltyA Knorr és a Nosalty közös, Élményfőzés néven futó projektjében ezen a hétvégén Fancsikai Eszter készített egy különleges, vöröslencsés-kókusztejes vegán harirát.
NosaltyElkezdődött a Nosalty és a Knorr közös online programsorozata. Az Élményfőzés első adásában az érdeklődők Gáspár Beával készíthettek el egy finom és laktató, nem mellesleg pedig rendkívül egészséges hajdinás kölesfasírtot.
HirdetésÚj irányt mutat az online termékek piacán a Nosalty. Az Élményfőzés projekttel vezeti be innovatív üzleti modelljét a népszerű gasztromagazin.
NosaltySzívesen főznél együtt Sztarenki Dórával? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Dórával 2021. november 13-án, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Fancsikai Eszterrel? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Eszterrel 2021.11.06-án, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Steiner Kristóffal? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Kristóffal 2021.11.20-án, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Gáspár Beával? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Beával 2021.10.23-án, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Sass Danival? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Danival 2021.11.27-én, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Steiner Kristóffal, Gáspár Beával, Sztarenki Dórival, Fancsikai Eszterrel vagy éppen Sass Danival? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! (x)
HirdetésKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...