Rangos díjat kapott a Nosalty újító főzőműsora
A Nosalty és a Knorr közös projektje, az Élményfőzés két kategóriában is a dobogó második fokán végzett a szakmai megmérettetésen.
NosaltyA Nosalty és a Knorr közös projektje, az Élményfőzés két kategóriában is a dobogó második fokán végzett a szakmai megmérettetésen.
NosaltyA Knorr és a Nosalty közös, Élményfőzés néven futó projektjének utolsó hétvégéjén Sass Dani készített el egy mennyei sültbrokkoli-krémlevest. Ezt a receptet csak egyszer kell kipróbálni ahhoz, hogy a későbbiekben csak és kizárólag sült zöldségekből készüljön a krémleves!
NosaltyA Knorr és a Nosalty közös, Élményfőzés néven futó projektjében ezen a hétvégén Steiner Kristóf készített egy nagyon ízletes, zöldségekben gazdag feketebab-pürés tacót.
NosaltyA Knorr és a Nosalty közös, Élményfőzés néven futó projektjében ezen a hétvégén Sztarenki Dóri készített egy nagyon különleges, fűszeres, diós morzsával felturbózott céklás rizottót.
NosaltyA Knorr és a Nosalty közös, Élményfőzés néven futó projektjében ezen a hétvégén Fancsikai Eszter készített egy különleges, vöröslencsés-kókusztejes vegán harirát.
NosaltyElkezdődött a Nosalty és a Knorr közös online programsorozata. Az Élményfőzés első adásában az érdeklődők Gáspár Beával készíthettek el egy finom és laktató, nem mellesleg pedig rendkívül egészséges hajdinás kölesfasírtot.
HirdetésÚj irányt mutat az online termékek piacán a Nosalty. Az Élményfőzés projekttel vezeti be innovatív üzleti modelljét a népszerű gasztromagazin.
NosaltySzívesen főznél együtt Sztarenki Dórával? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Dórával 2021. november 13-án, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Fancsikai Eszterrel? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Eszterrel 2021.11.06-án, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Steiner Kristóffal? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Kristóffal 2021.11.20-án, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Gáspár Beával? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Beával 2021.10.23-án, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Sass Danival? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Danival 2021.11.27-én, görgess a részletekért! (x)
HirdetésSzívesen főznél együtt Steiner Kristóffal, Gáspár Beával, Sztarenki Dórival, Fancsikai Eszterrel vagy éppen Sass Danival? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! (x)
HirdetésA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...