élesztős kenyér

Tökéletes házi kenyeret mutatunk, amelyhez még kovász sem kell

Két évvel ezelőtt eddig nem látott iramban kezdtek el otthon kenyeret sütni az emberek. Sütöttünk kovásszal, élesztővel, kovász és élesztő nélkül szódabikarbónával. Mindent bevetettünk annak érdekében, hogy ne legyen hiány a mindennapi kenyerünkből. A Nosalty szakácsa és házipékje, Gábor most egy elképesztően gyönyörű kovászmentes kenyeret mutat nektek.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...