élelmiszerhulladék

4 tanács, hogy kevesebb étel kerüljön a kukába vendégség után

Minden vendégségnek eljön az a pillanata, amikor az emelkedettség hangulata megszűnik, és az ember szépen lassan visszatér a praktikum talajára. Általában ilyenkor szokott feltűnni a házigazdának a rendetlenség, a mosatlan és persze a rengeteg maradék. Ez utóbbival pedig csak addig nincs probléma, míg a gondatlanságnak köszönhetően nem alakul át élelmiszerhulladékká. Jöjjön most néhány tipp és tanács ennek megelőzésérre.

Lakos Benedek

Feltárul a kapszulakamra: az új kihívás, amivel jól jár a...

A kamra minden háztartás szíve, irányítóközpontja és motorja. Néha üresebb, néha dugig van, az étkezéseink alapját adja, és minden nap inspirációként szolgál ahhoz a nehéz kérdéshez, hogy „na, mi lesz ma az ebéd?”. Nagyon sok múlik azon, hogyan használjuk a kamránkat, éppen ezért indul most útjára a „kapszulakamra” nevű kezdeményezés, amivel időt, pénzt, energiát spórolhatunk, ráadásul a pazarlással is felvehetjük a harcot. Lessük meg, mit rejt a kapszulakamra! (x)

Hirdetés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!