9 mámorítóan krémes és habos sütemény, amire mondj igent
Csodás habos süteményeket kínálunk, melyek olyan krémesek, hogy szinte lecsúsznak a villádról.
NosaltyCsodás habos süteményeket kínálunk, melyek olyan krémesek, hogy szinte lecsúsznak a villádról.
NosaltyUgyan idén sem lett olcsóbb, de nem tudunk lemondani az epres süteményekről. Épp ezért mutatunk olyan édes sütiket, amelyekbe pár szem is elegendő lesz.
NosaltyÉdes élvezetek gesztenyés, túrós, almás, mákos finomságok képében, melyeket sorba próbálj ki. Érkeznek a legfinomabb habos sütik!
NosaltySüssünk, süssünk valamit – így kezdődik az ismert gyerekmondóka, és az ünnepek közeledtével a legtöbb családban sor is kerül a nagy közös sütisütésekre. A közös alkotás lehet nagyszerű kikapcsolódás, ha betartunk néhány alapszabályt, amivel könnyen elkerülhető a káosz és idegeskedés.
Szekeres DóraEgy egyszerű kávés-diós, kevert tésztás süteményreceptet egy kis kreativitással cukrászremekké varázsoltunk. (X)
HirdetésAz alma ősszel éli legaktívabb és legnépszerűbb időszakát - tele a piac! Tudjuk, nem olcsó most sajnos, de megéri néha kényeztetni magunkat...mondjuk némi almatortával!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...