6 egyszerű szokás, ami megkönnyíti a reggeli ébredést
Most, amikor egyre rövidebbek és sötétebbek a nappalok, reggel nehezen kelünk ki az ágyból. Néhány egyszerű trükkel azonban megkönnyíthetjük az ébredést.
Kremmer MagdiMost, amikor egyre rövidebbek és sötétebbek a nappalok, reggel nehezen kelünk ki az ágyból. Néhány egyszerű trükkel azonban megkönnyíthetjük az ébredést.
Kremmer MagdiValószínűleg már neked is feltűnt, hogy reggel sokkal laposabb a hasad, mint este. Ennek igazán meglepő oka van.
NosaltyA tudomány szerint akár az egész délelőttödet elronthatod, ha megnyomod a kis „varázsgombot", ami mindössze pár perc plusz pihenést ad neked.
NosaltyLehet, hogy ellene megy az eddigi tudásodnak, de a szakértők szerint nem szabad rögtön ébredés után beágyazni. Hogy miért?
NosaltyTe is azok közé tartozol, akik végig aggodalmaskodják a reggelt? Szerencsére van egy ital, ami segíthet abban, hogy csökkentsd a szorongásodat.
Liptai LillaOrlando Bloom nem aprózza el a reggeli készülődést, aminek természetesen az étkezés is szerves része. Csak egyet mondunk: ha ennek köszönheti fiatalságát, akkor érdemes lehet kipróbálni kissé furcsa táplálkozási és napindító szokásait.
Liptai LillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...