8 parádés paradicsomos egytálétel, ami másnap is laktat
Különleges és változatos főételeket kínálunk nektek, melyekben az a remek, hogy bárki könnyedén elkészítheti őket, és még másnapra is el tudtok majd tenni belőlük.
NosaltyKülönleges és változatos főételeket kínálunk nektek, melyekben az a remek, hogy bárki könnyedén elkészítheti őket, és még másnapra is el tudtok majd tenni belőlük.
NosaltyA nagy rohanásban nincs időd ma sokat foglalkozni az ebéddel? Semmi baj, ezek a fogások segítenek abban, hogy finomat egyél kevés macerával. (X)
HirdetésFasírtgolyók csodás szezonális főzeléken, patisszon rántva, paradicsomos gnocchi, fetás tészta, rántott karfiol...mi kellhet még a tökéletes nyári ebédhez? Válasszatok, ha tudtok!
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...