Ezért kell vigyázniuk a dohányosoknak a B-vitaminnal
Mint kiderült, a B6- és B12-vitamin hosszú távú, nagy dózisban történő fogyasztása növelheti a tüdőrák kockázatát a dohányosoknál.
NosaltyMint kiderült, a B6- és B12-vitamin hosszú távú, nagy dózisban történő fogyasztása növelheti a tüdőrák kockázatát a dohányosoknál.
NosaltyHa te is megfogadtad, hogy idén mindent megteszel azért, hogy leszokj a cigiről, akkor érdemes lehet bevetned ezt a trükköt.
NosaltyA dohányzásról való leszokás egyáltalán nem egyszerű, szerencsére vannak olyan ételek és italok, melyek segítenek abban, hogy könnyebb legyen a folyamat.
Nosalty„Ez az utolsó szál”, „holnap már nem veszek másik dobozzal”, „úgyis le tudok szokni, ha akarok” – ilyen és ehhez hasonló mondatokat már szinte minden dohányos kimondott legalább egyszer. Letenni a cigarettát azonban közel sem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk.
NosaltyA dohányosok legnagyobb problémája, hogy ha leszoknak, akkor meg is híznak. Szerencsére ki lehet ezt kerülni!
NosaltyLeszokni a dohányzásról nehéz dolog, de fontos lépés az egészség védelmében, hiszen ha megtesszük, csökken a tüdőrák illetve a szív- és érrendszeri betegségek kockázata.
Jenei GrétaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...