disznóhús

Hol van még a böjt! – 7 étterem, ahol disznótorossal...

Az elkötelezett hurka-kolbász rajongóknak egész évben disznótor van, és jól tudják, melyek azok a hentesüzletek, ahol felgyűrhetik az ingujjat, és a legkisebb szégyenérzet nélkül áldozhatnak a toros finomságok oltárán. De hol vannak olyan éttermek, ahol hurka, kolbász, sült vér, frissen sült pecsenyék kerülnek az asztalra? 7 helyet ajánlunk!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...