Magyar siker – Hazai séf a világ TOP 100 legjobbja...
A világ egyik legrangosabb gasztronómiai ranglistáján, a The Best Chef TOP 100-on ma hajnaltól már magyar nevet is olvashatunk.
NosaltyA világ egyik legrangosabb gasztronómiai ranglistáján, a The Best Chef TOP 100-on ma hajnaltól már magyar nevet is olvashatunk.
Nosalty2017 óta negyedik alkalommal kapta meg az ALDI Magyarország a „Megbízható Munkaadó“ kitüntető címet. Az elismerést humánerőforrás-tevékenységének köszönheti az üzletlánc, ami a munkavállalók középpontba helyezését és a munkakörülmények folyamatos javítását célozza meg.
NosaltySok évtizedes, fáradhatatlan munkájáért életműdíjjal jutalmazták Bíró Lajos séfet. A Kőrösi Csoma Sándor díjak a turizmus-vendéglátás terén az egyik legmagasabb állami elismerésnek számítanak.
Nosalty2022. november 3-án megtartotta díjátadó eseményét a Michelin Guide, amelynek keretében rengeteg magyar étterem kapott elismerést. A világ vezető étteremkalauza most először utazta be az egész országot, hogy minden kis eldugott ékszerdobozt megtaláljon és felvegyen a listára. Ezáltal a fővároson kívül a magyar vidék és annak zseniális vendéglátóhelyei is beléphettek a rivaldafénybe, ami azt is jelenti, hogy kis hazánk még nagyobb nevet szerezhet magának a nemzetközi gasztronómia világában.
NosaltyJubileumi díjátadóra készül a World's 50 Best Restaurants nevű díjátadó, a neves rendezvény műsorvezetője pedig nem más lesz, mint az egyik legismertebb és legkedveltebb olasz-amerikai színész, maga Stanley Tucci.
NosaltyTörök-Bognár Renáta tavaly adta ki limitált, számozott kiadásban a Metszéspontok című könyvet, mely nemrég a világ legrangosabb gasztronómiai könyvszemléjén, a Svédországban megrendezett Gourmand Awards-on nyert különdíjat.
Masszi- Rigó CsillaKiderült, idén kiket díjaztak a gasztronómia élvonalából, a 2022-es Audi-Dining Guide Év Étterme Gálán.
Nosalty2005 óta minden évben sor kerül Magyarország egyik legnívósabb gasztronómiai díjátadójára, az Audi Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálára. Az idei eseményig már csak egy hetet kell várnunk, a várakozás végén pedig megtudhatjuk, hogy milyen minősítést kaptak a magyar éttermek az Audi kiadványában, a Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban.
NosaltyMárcius 24-én a SIRHA Budapestre szervezett Fenntarthatósági konferencián hirdette ki a Felelős Gasztrohős Alapítvány az Eisberg támogatásával megvalósuló Gasztrohős Díj 2022 - Hazai körforgásban verseny díjazottjait.
NosaltyA Nosalty és a Knorr közös projektje, az Élményfőzés két kategóriában is a dobogó második fokán végzett a szakmai megmérettetésen.
NosaltyA hétfőn megrendezett díjátadón a Nosalty három jelöléséből egyet díjra is váltott: a CompactTv-vel közös Alaplé sorozatot a szakmai zsűri ezüst minősítéssel tüntette ki.
NosaltyCsütörtök este tartotta a Felelős Gasztrohős Alapítvány a Gasztrohős és NetPincér Díj 2021 - Felelősen a krízishelyzetben verseny díjátadóját. A győztesek kihirdetése mellett megismerhettük egy kerekasztal beszélgetés keretein belül a zsűri döntési szempontjait és a júliusra várható műanyag-szabályozás részleteit is. Az est házigazdája Fiala Borcsa, a WMN főszerkesztője volt.
NosaltyAz elmúlt egy év óriási kihívások elé állította a vendéglátóipart, sokan azonban még ezekben a vészterhes időkben sem felejtettek el tudatosak, segítőkészek és odaadóak maradni. A Felelős Gasztrohős és a Netpincér őket díjazza csütörtök este.
NosaltyMindent megmentünk, átalakítunk: a zöldségmaradék salátába, a húsvéti sonka palacsintába kerül, a száraz kalács pedig édes bundát kap!
NosaltySzinte lehetetlen kiküszöbölni, hogy a húsvéti dínom-dánom után ne legyen maradék, amivel nem tudunk mit kezdeni. E heti fogásaink segítő fakanalat nyújtanak, hogy minden, ami húsvéti alapanyag, méltó módon születhessen újjá!
NosaltyMájus 8-a a Magyar Fagylalt Napja, amit méltó módon kell ünnepelni, éppen ezért több száz cukrászda adja féláron fagyiját országszerte.
NosaltyA sétálás az egyik legjobb mozgásforma, ha fogyni szeretnénk. Na de mennyi az annyi?
Húsvéthétfőre sonkatekercses előétel, újragondolt koronázási saláta és sütés nélküli citromtorta dukál.
Mai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
Kaszinótojást nem szoktam gyakran készíteni, de a húsvéti ünnepi asztalról nem hiányozhat.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!