Magyar siker – Hazai séf a világ TOP 100 legjobbja...
A világ egyik legrangosabb gasztronómiai ranglistáján, a The Best Chef TOP 100-on ma hajnaltól már magyar nevet is olvashatunk.
NosaltyA világ egyik legrangosabb gasztronómiai ranglistáján, a The Best Chef TOP 100-on ma hajnaltól már magyar nevet is olvashatunk.
Nosalty2017 óta negyedik alkalommal kapta meg az ALDI Magyarország a „Megbízható Munkaadó“ kitüntető címet. Az elismerést humánerőforrás-tevékenységének köszönheti az üzletlánc, ami a munkavállalók középpontba helyezését és a munkakörülmények folyamatos javítását célozza meg.
NosaltySok évtizedes, fáradhatatlan munkájáért életműdíjjal jutalmazták Bíró Lajos séfet. A Kőrösi Csoma Sándor díjak a turizmus-vendéglátás terén az egyik legmagasabb állami elismerésnek számítanak.
Nosalty2022. november 3-án megtartotta díjátadó eseményét a Michelin Guide, amelynek keretében rengeteg magyar étterem kapott elismerést. A világ vezető étteremkalauza most először utazta be az egész országot, hogy minden kis eldugott ékszerdobozt megtaláljon és felvegyen a listára. Ezáltal a fővároson kívül a magyar vidék és annak zseniális vendéglátóhelyei is beléphettek a rivaldafénybe, ami azt is jelenti, hogy kis hazánk még nagyobb nevet szerezhet magának a nemzetközi gasztronómia világában.
NosaltyJubileumi díjátadóra készül a World's 50 Best Restaurants nevű díjátadó, a neves rendezvény műsorvezetője pedig nem más lesz, mint az egyik legismertebb és legkedveltebb olasz-amerikai színész, maga Stanley Tucci.
NosaltyTörök-Bognár Renáta tavaly adta ki limitált, számozott kiadásban a Metszéspontok című könyvet, mely nemrég a világ legrangosabb gasztronómiai könyvszemléjén, a Svédországban megrendezett Gourmand Awards-on nyert különdíjat.
Masszi- Rigó CsillaKiderült, idén kiket díjaztak a gasztronómia élvonalából, a 2022-es Audi-Dining Guide Év Étterme Gálán.
Nosalty2005 óta minden évben sor kerül Magyarország egyik legnívósabb gasztronómiai díjátadójára, az Audi Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálára. Az idei eseményig már csak egy hetet kell várnunk, a várakozás végén pedig megtudhatjuk, hogy milyen minősítést kaptak a magyar éttermek az Audi kiadványában, a Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban.
NosaltyMárcius 24-én a SIRHA Budapestre szervezett Fenntarthatósági konferencián hirdette ki a Felelős Gasztrohős Alapítvány az Eisberg támogatásával megvalósuló Gasztrohős Díj 2022 - Hazai körforgásban verseny díjazottjait.
NosaltyA Nosalty és a Knorr közös projektje, az Élményfőzés két kategóriában is a dobogó második fokán végzett a szakmai megmérettetésen.
NosaltyA hétfőn megrendezett díjátadón a Nosalty három jelöléséből egyet díjra is váltott: a CompactTv-vel közös Alaplé sorozatot a szakmai zsűri ezüst minősítéssel tüntette ki.
NosaltyCsütörtök este tartotta a Felelős Gasztrohős Alapítvány a Gasztrohős és NetPincér Díj 2021 - Felelősen a krízishelyzetben verseny díjátadóját. A győztesek kihirdetése mellett megismerhettük egy kerekasztal beszélgetés keretein belül a zsűri döntési szempontjait és a júliusra várható műanyag-szabályozás részleteit is. Az est házigazdája Fiala Borcsa, a WMN főszerkesztője volt.
NosaltyAz elmúlt egy év óriási kihívások elé állította a vendéglátóipart, sokan azonban még ezekben a vészterhes időkben sem felejtettek el tudatosak, segítőkészek és odaadóak maradni. A Felelős Gasztrohős és a Netpincér őket díjazza csütörtök este.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...