Kedvenc fogásaival ünnepelhetjük Déryné halálának jubileumi évfordulóját
A lillafüredi Hunguest Hotel Palota méltón ünnepli a Magyar Múzsa, Déryné Széppataki Róza, a nemzet színésznője halálának 150 éves évfordulóját.
HirdetésA lillafüredi Hunguest Hotel Palota méltón ünnepli a Magyar Múzsa, Déryné Széppataki Róza, a nemzet színésznője halálának 150 éves évfordulóját.
HirdetésA város ezen részét sok régi reflex és előítélet övezi: „csak drága, turistákra építő helyek működnek, nem nekünk szólnak". Ez ebben a formában már rég nem igaz. Kiváló vendéglátóhelyek sorát találjuk az I. kerületben, amelyek közül mi most 9 helyet ajánlunk, és még így sem teljes a lista. Íme.
NosaltyEgy kutatás szerint folyamatosan változik a magyarok kávéfogyasztási szokása, ezzel együtt pedig a tejfogyasztási szokások is átalakulóban vannak, ugyanakkor 10 évvel a specialty-kávéforradalom után még mindig sok a félreértés.
NosaltyEgy friss felmérésből kiderült, hogy már háromból két háztartásban nem a lefolyóban végzi a használt olaj, hanem gyűjtőpontra kerül, ami azt jelenti, hogy egyre tudatosabbak vagyunk ezen a téren. Ráadásul megéri flakonba gyűjteni és leadni, mert van, ahol pénzt is kapunk érte.
NosaltyKinek lenne kedve diétázni novemberben? A nyárnak vége, egy ideig úgysem flangálunk fürdőruhában, hideg van, és egyre többbet kuckózunk a lakásban, amiből egyenesen következik, hogy többet is főzőcskézünk. A héten a kedvenc tésztáitok köré építettük a menüsort – sós és édes, magyaros és nemzetközi fogásokra is sor kerül.
NosaltyOtthon Tippünk ezúttal egy olyan meglepő funkciót fed fel, melyet lehet, hogy a te sütőd is tud!
A só nemcsak a konyhában elképesztően hasznos, hanem a háztartásodban is. Mutatjuk, mire használd!
Ha Márton-napról van szó, akkor meg kell adni a módját! A csodás sültek mellől pedig nem maradhatnak el a még csodásabb köretek, lássuk, mi mivel kínálunk titeket!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...