dalnoki bence

Dalnoki Bence elárulta, mik a jövőbeli tervei

A 2023-as Bocuse d'Or világverseny bronzszobrosa, Dalnoki Bence séf nemrég ízelítőt adott a Lyonban díjazott fogásaiból. Az ételalkotásokat egy bemutató keretében tálalta, ahol nemcsak gasztronómiai titkokba avatta be vendégeit, hanem további terveiről is beszélt.

Nosalty

Közeledik a Bocuse d'Or európai döntője

Március 22-24. között ismét megnyílik a Sirha Budapest, Közép-Kelet-Európa legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása. A megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 16 ország 300 kiállítója, három pavilonban, 20 ezer négyzetméteren mutatja be termékeit, szolgáltatásait, fejlesztéseit. Idén ismét a Sirha Budapesten rendezik a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjét.

Nosalty

„A jó konyha úgy működik, mint a svájci óra" –...

Immár hivatalos: Dalnoki Bence, a Stand étterem sous chef-je fogja képviselni hazánkat a Bocuse d’Or európai döntőjén. Mint mondja: halászlérajongó, ezért örömmel dolgozott ponttyal a válogatón, bár azt ő is elismeri, hogy nem egyszerű alapanyag. Válogató után, de még döntő előtt beszélgettünk vele.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...