csonthéjasok

Így szabadítsd meg a csonthéjasokat a köpenyüktől

A csonthéjas magvak sokak kedvenc nasijai közé tartoznak, de gyakran kerülnek tortába, süteményekbe vagy mindezekre dekorként. A rajtuk lévő vékony, hártyaszerű réteg viszont ronthat az ízélményen kissé kesernyés ízével, ezért mutatunk nektek egy nagyon egyszerű módszert, hogyan tudtok megszabadulni tőle.

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!