A legősziesebb csirkeragu sütőtökkel és gombával rotyog
Színeiben, alapanyagaiban, ízeiben és hangulatában is a nagy betűs ŐSZ a következő csirkeragu, mely sütőtökkel, gombával és tejszínnel főtt készre konyhánkban.
NosaltySzíneiben, alapanyagaiban, ízeiben és hangulatában is a nagy betűs ŐSZ a következő csirkeragu, mely sütőtökkel, gombával és tejszínnel főtt készre konyhánkban.
NosaltyEgy kis curryvel annyira sok ízt szabadíthatunk fel az ételeinkben, hogy csak na! Jöjjenek a kedvenc receptjeink!
NosaltyNincs is jobb, mint gyorsan letudni a napi főzést, persze ez a gyorsaság csak akkor éri meg, ha a végén valami finom, laktató fogás kerül az asztalra. Szerencsére ennek a két feltételnek van közös metszete: ezek pedig a hipp-hopp elkészülő raguk. Ezekkel lakunk jól egész héten.
NosaltyKülönleges, mégis egészen egyszerű fogások készülnek ma, terítsetek meg, lehet csipegetni!
NosaltyA lusta, de gyakorlott szakácsoknak ma már rengeteg praktika lapul a zsebükben arra vonatkozóan, hogyan lehet finom, laktató és mutatós ebédet készíteni egy óra alatt. Mi most olyan főételeket hoztunk nektek, amelyekkel nem kell sokat bajlódni, a végén azonban garantáltan mindenki megnyalja a tíz ujját.
NosaltyGyors, laktató és finom ételre vágysz? A klasszikus tejszínes csirkét számtalan módon lehet ízesíteni és variálni, éppen ezért nagyon ajánlott valamelyik receptet elkészíteni, ha gyorsan akarod letudni a főzést.
NosaltyMarharagu csirkeragu, sertésragu? Ázsiai, magyaros, mexikói vagy akár maláj recept szerint? Itt minden van!
NosaltyRagut szinte bármiből lehet készíteni: ha a megfelelő húsok, zöldségek, fűszerek és szószok összetalálkoznak, igazán mennyei ebédet vagy vacsorát tálalhatunk, ami után mindenki mind a 10 ujját megnyalja majd.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...