császármorzsa

Az eredeti császármorzsa, ami almaszószt és lekvárt is kapott

Bár mindkettő verzió egyszerűségében isteni és jellegzetes, a magyar és a bajor császármorzsa elkészítése között jelentős különbségeket véltünk felfedezni. Míg az első tepsiben és sütőben készül, addig a másik serpenyőben pirul. Hogy egyik jobb-e a másiknál? Lényegtelen, hiszen mindkettő ínycsiklandó a maga módján! Azoknak szól tehát igazán ez a recept, akik még csak az egyiket kóstolták, de nem félnek kipróbálni egy másik verziót sem.

Kristyán Fanni

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...