Ezért lehet nehéz éve a hazai mezőgazdaságnak
Az elmúlt időszak enyhe időjárása korántsem tesz jót a mezőgazdaságnak.
NosaltyAz elmúlt időszak enyhe időjárása korántsem tesz jót a mezőgazdaságnak.
NosaltySzomorú hír érkezett: újabb miskolci étterem zárja be kapuit. Igaz, egy másik városban még találkozhatunk velük.
NosaltyA rakott ételekben az a legjobb, hogy összeállításuk után maguktól elkészülnek, így nem kell a konyhában strázsálni. Ami pedig még jobbá teszi őket, az sajt!
NosaltyMilánói makaróni, sajtos-kolbis tészta vagy mondjuk egy nagy tepsi lasagne zöldségekkel? Jöhetnek?
NosaltyNem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha már kihevertétek az ünnepek okozta izgalmakat, és hajlandóak vagytok visszamerészkedni a konyhába, akkor ragadjatok fakanalat, és kezdjétek az újévet, csupa egészséges, zöldségközpontú finomsággal. Januári húsmentes ajánlónk ízgazdag, színes és izgalmas, főzzetek velünk ti is!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!