Mit főzzek ma? Sárgaborsó-krémlevest, bakonyi sertésszeletet és citromkrémtortát készíts
A mai sárgaborsó-krémlevesünkbe szerecsendió kerül, a főétel magyaros és gombás-húsos, a desszert pedig citromtól krémes.
NosaltyA mai sárgaborsó-krémlevesünkbe szerecsendió kerül, a főétel magyaros és gombás-húsos, a desszert pedig citromtól krémes.
NosaltyFanyaran édes, ellenállhatatlanul puha és krémes citromtortákkal derítünk jobb kedvre!
NosaltyA citromtortát az is szereti, aki az édesért rajong, de az is, aki a fanyar ízekért. Mi azt kedveljük leginkább, ha a kettő együtt érvényesül egy szeletben!
NosaltyMert a citrom télen-nyáron örök kedvenc, és a sütik édességét is kiválóan ellensúlyozza.
NosaltyMi lenne jobb ötlet, mint bevágni pár szelet vagy kocka savanykásan édes citromos sütit így nyár közepe fele? Szerintünk semmi!
NosaltyA szerdai menü sárga színben pompázik majd, hiszen a leves, a főétel és a desszert is tartalmaz egy-egy napsárga összetevőt.
NosaltyA szombati menü könnyed lesz és nyárias, akár az időjárás. A főétel ezúttal saláta lesz, de nem maradtok éhen!
NosaltyItt a nyár, kezd rólunk folyni a víz, szóval vehetjük is elő a citromot, mint fanyar megoldást a meleg napokra. Tegyük sütikbe!
NosaltyÁfonya, citrom, eper, málna, ananász, körte. Melyik jöhet? Szerintünk mindegyik megér egy misét...és egy próbát is!
NosaltyNem kell feltétlenül a sütő hője ahhoz, hogy elképesztő tortacsodákat alkossunk. A sütés nélküli torták legjobb tulajdonsága, hogy a munka nagy része csak várakozás, hogy végre kivehessük a hűtőből a kész desszerteket.
NosaltyA mai menü igazán karibi hangulatú lesz, a feketebab-krémlevest nagyon különleges, erősen fűszeres, sütőben sült csirkecombok követik, a desszert pedig duplacitromos torta lesz.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...