Mit főzzek ma? Fokhagymakrémlevessel, citromos tésztával és madártejjel lazítunk szombaton
Szóljon ez a szombat a pihenésről. Fokhagymakrémlevessel, citromos tésztával és madártejjel nem is lehetne könnyebb a hétköznapi gondok elengedése.
NosaltySzóljon ez a szombat a pihenésről. Fokhagymakrémlevessel, citromos tésztával és madártejjel nem is lehetne könnyebb a hétköznapi gondok elengedése.
NosaltyHétfőn nem eszünk húst, tartsatok velünk, különleges, friss, kicsit sem unalmas vagy megszokott fogásokat hoztunk hétkezdéshez!
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyUgyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ezek az édességek tele vannak rosttal, antioxidánsokkal és más fontos tápanyagokkal.